SandStore2
SAND STORE
NovaSkin
NOVASKIN

Sanne de Bruin

Interieurontwerper/ stylist 

Qua interieurstijl vind ik meerdere stylen mooi, hierbij vind ik het belangrijk dat het geen verzameling wordt van verschillende stijlen bij elkaar. Het uitgangspunt van een goede interieur stijl is dat het past bij het desbetreffende pand of de woning. Daarnaast haal ik veel inspiratie uit gesprekken met de klant en/of onderneming, de ruimte en de omgeving eromheen. Ik vind het leukste om met alle factoren rekening te houden en op basis daarvan een praktische indeling te creëren, ontwerpen doe ik dan ook het liefst. 

Persoonlijk houd ik heel erg van warmte, een goede temperatuur maar vooral warme kleuren en meditiraanse meubels en accessoires. Dit is ook de reden waarom ik tijdelijk in Spanje heb gewerkt om meer met deze stijl te kunnen werken en nieuwe inspiraties op te doen. 

Ik kijk er naar uit om kennis te maken

Reviews van klanten
Elles Mulder
2023-06-03
Compleet advies woonboerderij Wij gaan verhuizen van een modern huis met een moderne inrichting naar een woonboerderij. Een hele omschakeling dus. Sanne heeft voor ons een compleet plan gemaakt voor de inrichting van de kamer en de keuken. Ze luisterde goed naar onze wensen en heeft deze echt goed vertaald naar het advies. Dat vind ik knap. Het advies bestaat uit tips over het opknappen van bijvoorbeeld de keuken zodat we die niet gelijk helemaal hoeven te vervangen, hergebruik van de meubels die we nu hebben en ook de aanschaf van nieuwe meubels. Advies over kleuren, stoffen, leer, samenhang van meubels, licht enz enz. We zijn echt meer dan tevreden en gaan het plan uitvoeren zoals zij dit bedacht heeft. Bedankt Sanne!
Eline Boute
2023-06-03
Top interieur! Super blij met het interieur van NovaSkin, Sanne dank je wel voor je hulp om zoiets moois te creeeren!
Ante Brinkman
2020-12-10
Kijk door de bestaande situatie heen… Wij hebben wat rigoureuze plannen, maar ja, zoals wel vaker is het moeilijk om door een nog niet uitgevoerde verbouwing heen te kijken. Wat doe je met de ruimte die (mogelijk) gaat ontstaan? Hoe kan je die het beste inrichten? En wat doe je met verschillende smaken uit andere culturen? Leg het voor aan Sanne.. Zij brengt het mooi samen. En maakt tekeningen van de nieuwe situatie (2d en 3d) en komt tot een mooi beeld van hoe het zal worden... Komend jaar gaat het hopelijk allemaal gebeuren, maar zonder Sanne hadden we niet geweten hoe te beginnen en wat wel of juist niet te doen... Dank je wel!!