Meteen naar de inhoud

8 Reviews

Judith
5

Inrichting woonkamer en keuken

Sanne ziet snel hoe je een kleine ruimte kunt benutten en gezellig kunt maken. Dankjewel Sanne voor je goede advies.

Anno en Martine
5

Een mooi plan en perfecte service bij de uitvoering!

Sanne heeft met veel enthousiasme een 3D plan voor onze woonkamer gemaakt. Met leuke vernieuwende suggesties en goede kleur- en materiaal keuzes. Bij de uitvoering van het plan (bijvoorbeeld het zoeken naar de perfecte bank of stoel) blijft Sanne betrokken en laat ze zien dat ze heel klantgericht is. Ze heeft zelfs spullen voor ons in Spanje besteld!

Josie en Ante
5

Kijk door de bestaande situatie heen...

Wij hebben wat rigoureuze plannen, maar ja, zoals wel vaker is het moeilijk om door een nog niet uitgevoerde verbouwing heen te kijken. Wat doe je met de ruimte die (mogelijk) gaat ontstaan? Hoe kan je die het beste inrichten? En wat doe je met verschillende smaken uit andere culturen? Leg het voor aan Sanne.. Zij brengt het mooi samen. En maakt tekeningen van de nieuwe situatie (2d en 3d) en komt tot een mooi beeld van hoe het zal worden... Komend jaar gaat het hopelijk allemaal gebeuren, maar zonder Sanne hadden we niet geweten hoe te beginnen en wat wel of juist niet te doen... Dank je wel!!

Patricia
5

inspiratie nodig

voor ons nieuw te bouwen huis zochten we inspiratie voor de benedenverdieping. Niet alleen qua kleurgebruik maar met name een goede indeling van de keuken en de meubels in de woning. Het advies van Sanne heeft ons echt geholpen en geïnspireerd. ze heeft goed geluisterd en al onze wensen verwerkt in haar advies. We zijn er heel blij mee. Ook superfijn dat we allerlei linkjes hebben gekregen waar we spullen kunnen bestellen. Dat scheelt ons een hoop uitzoekwerk. Het plan is direct uitvoerbaar ook prijstechnisch.

Ernst
5

Praktisch vakwerk woonadvies!

Creatief en prachtig advies gekregen van Sanne voor onze nieuwe woonsituatie. Overal is goed over nagedacht, van kleur tot indeling kamer. We kunnen er zo mee aan de slag!

Elles
5

Compleet advies woonboerderij

Wij gaan verhuizen van een modern huis met een moderne inrichting naar een woonboerderij. Een hele omschakeling dus. Sanne heeft voor ons een compleet plan gemaakt voor de inrichting van de kamer en de keuken. Ze luisterde goed naar onze wensen en heeft deze echt goed vertaald naar het advies. Dat vind ik knap. Het advies bestaat uit tips over het opknappen van bijvoorbeeld de keuken zodat we die niet gelijk helemaal hoeven te vervangen, hergebruik van de meubels die we nu hebben en ook de aanschaf van nieuwe meubels. Advies over kleuren, stoffen, leer, samenhang van meubels, licht enz enz. We zijn echt meer dan tevreden en gaan het plan uitvoeren zoals zij dit bedacht heeft. Bedankt Sanne!

Eline
5

Top interieur

Super blij met het interieur van NovaSkin, Sanne dank je wel voor je hulp om zoiets moois te creeeren!

Niek
5

Goede service

Mijn interieur is weer helemaal opgefleurd dankzij Sanne!

Write a Review